Eladó lakás Szombathely 36 500 000 Ft

Leírás

Fa, kő, és a természet színei, mint egy skandináv stílusú otthon, ahol egy forró teát kortyolgatva elmerülhetsz kedvenc könyved világában! Gyere és szeress bele!

Szombathely belvárosában eladásra kínálunk egy 75 nm-es, 2 szintes, polgári típusú társasházi lakást.
Az ingatlan egy 6 lakásos, kamerával felszerelt, zárt lépcsőházas társasház I. emeletén helyezkedik el, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a szombathelyi ferences templomra.
A belmagasságból adódóan, helykihasználás miatt több helyen galériát alakítottak ki, ezáltal a lakás földszintjén: szoba+galéria (12,3 nm, fekvő galéria), fürdőszoba-2 wc, konyha, nappali-étkező+galéria (7,5 nm, fekvő galéria), kamra található.
A tetőteret beépítették, a fűtés kialakítása nem történt meg, a fürdőszobában bojler felszerelése szükséges. Az emeleten szoba, félszoba, gardrób/dolgozó szoba, fürdőszoba-wc található.
A D-i tájolásnak köszönhetően a szobákat világos, tágas terek jellemzik.
Az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik, nyílászárói fából készültek.
Frekventáltságát tekintve kiváló, a Fő tértől 100 m-re helyezkedik el, ebből adódóan óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, piac és még számos kereskedelmi és szolgáltató egység elérhető néhány perces sétával.



Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Lakás részletei

Ár: 36 500 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11342441
Irodai azonosító: H479751
Cím: Vas megye Belváros
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Lift